Veldkamp Produkties finalist New York Festivals World's Best TV & Film

Videoproducent Veldkamp Produkties boekt wederom internationaal succes. De corporate moodfilm ‘We bring high-tech to life’, geproduceerd in opdracht van en in samenwerking met SIOUX, is in de categorie ‘Society & Social Issues’ verkozen tot finalist op het toonaangevende New York Festival World’s Best TV & Film editie 2018. Het Amerikaanse festival is hét internationale festival voor televisieproducties en opdrachtfilms uit de hele wereld.


Voor de 2018 editie zijn uit meer dan 40 landen zo’n 1000 televisie- en videoproducties ingezonden. Op 10 april 2018 vind het awards gala plaats tijdens de NAB show in Las Vegas, de grootste elektronica en entertainment beurs van de wereld. Op deze avond wordt bekend gemaakt of Veldkamp Produkties, naast een Finalist Certificate, ook een bronzen, zilveren of gouden award wint.

In 2017 viel Veldkamp Produkties internationaal nog in de prijzen op het US International Film & Video Festival met de derde prijs (Certificate for Creative Excellence) in de categorie ‘Editing’ en de tweede prijs (Silver Screen Award) in de categorie ‘Music’ voor de moodfilm ‘Dit Beweegt Brabant’, geproduceerd in opdracht van de Provincie Noord-Brabant.

De video voor SIOUX is te bekijken op de website van Veldkamp Produkties: www.veldkampprodukties.com/portfolio-item/sioux/ Op de website van het Festival zelf vind je alle informatie over de competitie en inzendingen: www.newyorkfestivals.com/tvfilm/

Thu, 15-February-2018 12:13