Martin van Kouwen versterkt Ampco Flashlight Sales

Maandag 8 oktober 2018
Met ingang van 1 oktober 2019 zal Martin van Kouwen starten als accountmanager bij Ampco Flashlight Sales en zal verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten rond de luidsprekersystemen die Ampco Flashlight Sales vertegenwoordigt. Martin, begonnen als technicus bij Ampco Flashlight in de jaren 90, is in een vergelijkbare commerciële rol de afgelopen jaren werkzaam geweest bij Audio XL waar hij met succes de Harman Professional producten heeft aangeprezen.

Martin: “Na 15 jaar in het veld te hebben gewerkt is het tijd om mijn ervaring en ontwikkeling in te gaan zetten voor het bedrijf waar het voor mij ooit begonnen is. De enorme diversiteit, het hoge niveau van het team en de fantastische merken waarmee Ampco Flashlight werkt stellen me in staat om mijzelf nog verder te ontwikkelen."

Peter de Fouw, directer van Ampco Flashlight Sales: “Ik ken Martin nu ruim twintig jaar en heb enorm  goed samengewerkt in de opbouw van Audio XL. Ik ben trots en blij dat het team bij Ampco Flashlight nu met Martin als collega kan samenwerken. Het team zal hierdoor nog verder worden versterkt.”