Van Overbeek presenteert nieuw sanitair VIP concept 'FLEXX Room'

Dinsdag 18 september 2018
Tijdens Tomorrowland in Boom (België) heeft Van Overbeek haar nieuwste concept op sanitair gebied gepresenteerd. Tomorrowland is een festival dat gaat voor een totaalervaring en onderscheidt zich door het aanbieden van een overweldigende beleving en hoog comfortlevel. Dat dit concept zijn vruchten afwerpt heeft zich de afgelopen jaren wel bewezen en met van Overbeeks nieuwste FLEXX Room wordt deze unieke beleving in stijl ‘doorgetrokken’ naar het sanitair.

Hoger comfortlevel
De festivalcijfers laten zien dat er een groei plaatsvindt in de aantallen events en dat de gast steeds meer eisen stelt qua comfort. Dat heeft geleid tot een groei in vraag naar VIP toiletten en vanuit de organisatie een vraag naar een oplossing waarbij aantallen en opstelling dermate flexibel kunnen worden ingezet.

Kennis in huis
Door het in eigen huis produceren van diverse demontabele modules, is de opgedane kennis geïntegreerd in de producten. Hierdoor zijn er diversen producten ontstaan, waaronder de nieuwste FLEXX Room waarmee van Overbeek zich duidelijk onderscheidt in de markt.

FLEXX Room
Er zijn drie types te weten FLEXX Room Toilet, FLEXX Room Urinal en FLEXX Room Sink. De FLEXX Room kenmerkt zich door het hoge comfort! Door de inzet van demontabele en herbruikbare wanden in combinatie met plaatmateriaal, doeken en stickers biedt Van Overbeek oplossingen voor elk evenement.

De bijzondere eigenschappen van de FLEXX Rooms
- Variëteit in indeling en vorm
- Makkelijk in gebruik
- Zeer sterk en robuust
- Eenvoudig te koppelen
- Licht van gewicht