AED Customer Nights

De jaarlijkse AED Customer Nights staan alweer voor de deur. Traditioneel is dit voor alle klanten en leveranciers van AED een ideale gelegenheid om rond de jaarwisseling bij elkaar te komen om te netwerken in een informele setting. Op woensdag 13 en donderdag 14 december worden alle internationale klanten en leveranciers van AED vanaf 16.00 uur verwacht bij AED Studios in Lint. In een uitgebreide exporuimte worden de nieuwste producten en technologieën voorgesteld door de fabrikanten.

Dit jaar kunnen gasten ook een uniek seminarie bijwonen door de wereldbefaamde lichtdesigner Patrick Woodroffe , gekend van zijn designs voor oa de Olympische Spelen in Londen (opening en closing ceremonies), The Rolling Stones, Elton John, Lady Gaga, Michael Jackson, The Police en vele anderen. Aansluitend vindt het uitgebreide diner plaats, gevolgd door een stevige party. AED’s CEO Glenn Roggeman blikt samen met alle genodigden vooruit naar het nieuwe jaar en onthult de antwoorden die AED group klaar heeft op de uitdagingen in de snel veranderende audiovisuele industrie.

Op 15, 16 en 17 januari 2018 zijn alle Nederlandse klanten eveneens welkom op de lokale Customer Nights bij AED Nederland in Capelle a/d IJssel. Deze data vallen mooi samen met de CUE beurs in Rotterdam, dus voor klanten is het ideaal om na het beursbezoek langs te gaan bij AED Nederland voor een hapje en een drankje. Iedereen is daar eveneens welkom om de nieuwe aanbouw te ontdekken, want AED Nederland wordt stevig uitgebreid dankzij de mooie groei in de afgelopen jaren. Alle informatie en inschrijvingen op www.aedgroup.com

Wed, 01-November-2017 14:52