AI-1, de eerste audio interface van RODE

Mafico en RØDE willen u graag voorstellen aan de AI-1, de eerste USB audio interface van RØDE. De AI-1 is een gebruiksvriendelijke single channel inferface die studiokwaliteit audio in- en outputs toegankelijk maakt voor home recording. De RØDE AI-1 zal verkrijgbaar zijn als 'NT1 AI Kit - The Complete Studio Kit’, bestaande uit de ongeëvenaarde RØDE NT-1, SMR shockmount met popshield, een 6 meter XLR kabel en een USB-C naar USB-A kabel.

Door de hoge kwaliteit Neutrik gecombineerde XLR/Jack ingang aan de voorkant van de interface en ingebouwde Class-A voorversterker, is een microfoon, gitaar of een line-level instrument, zoals een synthesizer, eenvoudig aan te sluiten op de audio interface. Aan de achterkant van de interface zitten twee 6,3mm jack outputs om aan te sluiten op een studio monitor en een low latency verbinding via USB-C. Om backwards compatibel te zijn, zit er ook nog een USB-C naar USB-A kabel bij. De AI-1 bevat daarnaast een aantal handige features. Door een techniek die direct monitoring heet, kan de input gemonitord worden zonder latency!

Ook bevat de AI-1 een schakelaar om 48V fantoomvoeding aan te zetten en is de interface Class Complient. Dit houdt in dat er geen drivers voor nodig zijn, vergelijkbaar met het gemak van de revolutionaire NT-USB.


NU GRATIS ABLETON LIVE LITE
Bij aanschaf van de RØDE AI-1 komt nu tijdelijk een gratis versie van Ableton Live Lite! Deze is te vinden op www.rode.com/ableton

 

Thu, 07-December-2017 10:44