Ampco Flashlight groots met SGM

SGM, geleid door de kleurrijke en charismatische Peter Johansen, heeft de afgelopen tijd een zeer sterk pakket professioneel licht opgebouwd. Niet alleen de toepassingsmogelijkheden, maar ook de kwaliteit en ondersteuning staan op hoog niveau. Ook Ampco Flashlight Rental heeft oog voor de mogelijkheden van SGM en zal deze winter haar assortiment uitbreiden met ruim 300 SGM armaturen, bestaande uit P-2, P-5, Q-7 en de gloednieuwe P-10. Alle armaturen zijn IP65 rated, en dus meer dan bestand tegen ons natte Nederlandse klimaat.

Dennis van der Haagen, Ampco Flashlight Rental:
"Wij zijn constant op zoek naar produkten die onze dienstverlening kunnen verbeteren en de mogelijkheden voor onze klanten kunnen vergroten. De SGM produkten passen daar perfect in. Kwalitatief hoogwaardige LED armaturen in diverse uitvoeringen en allemaal waterdicht. We verwachten dan ook veel van deze nieuwe armaturen, die we in theater, festivals, broadcast en corporate events in gaan zetten."

Peter Johansen, SGM Lights:
"Onze producten en de ervaring en skills van Ampco Flashlight bieden grote kansen voor veeleisende klanten en hun behoefte aan kwalitatief licht. We hebben het afgelopen jaar nauw samengewerkt met Ampco Flashlight en zijn ervan overtuigd dat het werken met SGM ook voor hun verhuurtak én hun klanten nieuwe kansen zal bieden."

Peter de Fouw, Ampco Flashlight Sales:
"De SGM produkten passen heel goed in zowel onze sales-portfolio als in het rental-pakket van Ampco Flashlight. Peter Johansen en zijn team hebben geweldig werk geleverd met een aantal zeer succesvolle ontwikkelingen. Door het vertrouwen dat de nieuwe produkten genieten zullen we deze de komende tijd steeds vaker terugzien op diverse plekken in Nederland en daarbuiten."

Thu, 12-October-2017 10:18