Aspectra B.V. distributeur van Camgear Inc.

Vrijdag 14 april 2017
<p>Aspectra, distributeur en producent van professionele camera gerelateerde producten uit Berkel en Rodenrijs, kondigt met trots aan dat Camgear, producent van apparatuur ter ondersteuning van professionele camera’s gevestigd in Bejing China, Aspectra heeft aangewezen als distributeur voor Europa en het Midden-Oosten. 



Camgear ontwerpt en produceert camera toebehoren en foto- en video-accessoires voor de video-, broadcasting- en filmindustrie. Het assortiment bestaat uit een lijn fluid heads en tripods, licht apparatuur en andere camera accessoires. De producten zijn slim ontworpen en goed gemaakt waardoor ze geschikt zijn voor een uitgebreide reeks camera’s en verscheidene set-ups. Dit zorgt ervoor dat ze goed passen binnen het bestaande assortiment merken en producten van Aspectra.

“Tot nu toe werden de producten verkocht door een kleine groep lokale dealers. Doordat er voorraad kan worden gehouden in ons magazijn in Nederland, kunnen we zorgen voor just-in-time leveringen, transportkosten tot een minimum beperken, betere dekking bewerkstelligen en een betere service bieden in het algemeen”, zegt John Raadgeep, Managing Director van Aspectra B.V.

Jack Guo, Managing Director van Camgear Inc., voegt toe: “ De grootste toegevoegde waarde van een distributie partner als  Aspectra is hun kennis van en ervaring in de regio’s die wij nog niet hebben kunnen ontwikkelen. Doordat ik het Sales team aan het werk zag kreeg ik het vertrouwen dat zij de juiste partij waren met de juiste connecties om ons te helpen onze business te vergroten en ons merk verder te ontwikkelen.”

Tijdens de NAB show in Las Vegas van 24 tot en met 27 april 2017 zal een selectie van het Camgear assortiment te zien zijn op de Aspectra stand (C9518) in de Central Hall van het Las Vegas Convention Center.