AV apparatuur onder de virtuele hamer

Maandag 11 januari 2016
BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, organiseert van 16 tot en met 20 januari een openbare veiling van audiovisueel apparatuur. De apparatuur wordt wegens een bedrijfsreorganisatie in opdracht van de belanghebbende aangeboden in een online veiling.
 
De veiling bestaat uit ruim 200 kavels met onder andere speakers, dimmers, mengpanelen, microfoons, spots, versterkers, equalizers etc. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de kijkdag op vrijdag zaterdag 16 januari. De deuren staan open van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de Walruskoog 6 c in Alkmaar.
 
Over BVA Auctions B.V.
BVA Auctions is, als onderdeel van de Auctio Group, Europees marktleider in online veilingen. BVA Auctions veilt mede in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks meer dan 5 miljoen online bezoekers en meer dan 1.2 miljoen geregistreerde bieders. Dankzij het ruime en voortdurend wisselende aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.