AVEX neemt activiteiten Hulskamp AV over

Maandag 17 oktober 2016
Audiovisuele dienstverlener AVEX neemt de activiteiten van het Nederlandse bedrijf Hulskamp Audiovisueel over. Hiertoe is overeenstemming bereikt met de curator van Hulskamp Audiovisueel dat eind september failliet verklaard werd. Met deze overname verstevigt het internationaal opererende AVEX zijn positie in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening, in het bijzonder in de Nederlandse markt. AVEX heeft vestigingen in Breukelen, Brussel en Londen. Deze uitbreiding en verrijking van aanwezige kennis en kunde vanuit Hulskamp is een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf en het marktbereik.

René Schaddelee, directeur van AVEX: “Hulskamp is voor ons jarenlang een voorbeeld geweest van een serieus en professioneel bedrijf en heeft een belangrijke rol gespeeld bij het volwassen worden van de branche. Weliswaar was Hulskamp natuurlijk een concurrent, maar wij hebben het bedrijf vooral ook gezien als een gewaardeerd collega-bedrijf." Hulskamp opereerde in nagenoeg dezelfde marktsegmenten als AVEX. Het streven is de activiteiten van beide bedrijven volledig te integreren. De overname omvat alle activiteiten met betrekking tot de audiovisuele dienstverlening van Hulskamp, waaronder sales, rental en creative solutions. Daarbij beoogt AVEX de samenwerking met de relaties en opdrachtgevers van Hulskamp voort te zetten. AVEX ziet mogelijkheden om de werkgelegenheid van een substantieel aantal medewerkers veilig te stellen.

Jos Schaddelee, directeur van AVEX: “De komende tijd zal met veel zorg en aandacht voor opdrachtgevers én medewerkers gewerkt worden aan de integratie van beide organisaties."

Over AVEX
AVEX is een van oorsprong Nederlands bedrijf met het hoofdkantoor in Breukelen. Het bedrijf is sinds 1988 actief in de zakelijke markt voor audiovisuele dienstverlening. In de afgelopen tien jaar zijn de activiteiten sterk uitgebreid met vestigingen in Brussel en Londen. AVEX helpt opdrachtgevers om effectiever te werken en te communiceren en levert oplossingen die bijdragen aan de kernprocessen van klanten. Daarbij ligt de focus op de expertisegebieden Real Time Communications, Corporate Communications en Building Management. AVEX heeft een toonaangevend positie in de Benelux. Als lid van de Global Presence Alliance heeft het bedrijf een sterke propositie om zijn opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen. Op nagenoeg elke buitenlandse locatie kan een betrouwbare GPA partner ingeschakeld worden.
Meer informatie over AVEX: www.avex.nl