AVEX preferred partner Dutch Venue Association

Maandag 24 juli 2017
Ruim veertig bijzondere, toonaangevende, professionele Nederlandse evenementenlocaties hebben besloten op verschillende vlakken nauw te gaan samenwerken onder de naam Dutch Venue Association (DVA). Evenementenlocaties die zich onderscheiden op het gebied van onder meer authenticiteit, kwaliteit, professionaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid in bedrijfsvoering. AVEX is op gebied van audiovisuele communicatie Preferred Partner van de DVA geworden.  

DVA is de netwerk-organisatie die de evenementlocatie verhurende branche vertegenwoordigt. Bij de DVA zijn honderden medewerkers bezig met het verzorgen van de professionele verhuur van evenementenlocaties en ondersteuning bij de organisatie van (tijdelijke) evenementen in de breedste zin des woord. De locaties van DVA realiseren gezamenlijk ruim 100 miljoen euro omzet.  
Voor leveranciers die het delen van hun specifieke kennisgebied nastreven kent de DVA een exclusief Preferred Partner lidmaatschap. AVEX is op gebied van audiovisuele communicatie Preferred Partner van de DVA geworden. “We hebben binnen ons netwerk sterke en betrouwbare Preferred Partners mogen toevoegen. We zijn dan ook erg blij dat we René Schaddelee met AVEX mogen verwelkomen. AVEX is het toonaangevende bedrijf binnen de audiovisuele branche met heel veel kennis en ervaring”, aldus Henk Kroneberg, voorzitter van de Dutch Venue Association.  

René Schaddelee, directeur van AVEX: “Ik ben verheugd dat het bestuur van de Dutch Venue Association ons heeft gevraagd om Preferred Partner te worden. De belangrijkste doelstelling van ons Preferred Partner lidmaatschap is kennisdelen met de eventprofessional. Want kennisdelen is kracht en daar staan wij als organisatie voor. We helpen de leden graag bij hun uitdagingen op het gebied van Event Communication.”