Broadcast Partners introduceert SmartRadio

Maandag 5 september 2016
<p>Op de IBC2016, die van 9 tot en met 13 september in de RAI wordt gehouden, lanceert Broadcast Partners in samenwerking met All4Media een compleet nieuw en revolutionair concept: SmartRadio. SmartRadio is het antwoord op veranderend luistergedrag en mediaconsumptie en creëert daarnaast een keur aan nieuwe mogelijkheden. Broadcast- en nieuwe digitale producten versterken elkaar en leiden door innovatieve data-gedreven technieken tot meer relevantie. Dit geeft de luisteraar een volwaardige totaalbeleving wat bepalend is voor het succes van ieder radiomerk in de toekomst!
 
Op de IBC2016 is ook Prepr te bewonderen. Prepr stelt radiomakers in staat om alle inkomende content van het radioproces geautomatiseerd te verwerken, op één scherm weer te geven èn op alle on- en offline platforms te plaatsen. Daarnaast is de nieuwste versie van AerOn Studio® te zien, uitgebreid met de AerOn Visual® module (powered by 1080Dots). SmartRadio is een nieuw bedrijf. Broadcast Partners is hiervoor een samenwerking aangegaan met Alexander Josiassen van All4Media. De ontwikkeling van SmartRadio wordt uitgevoerd door de afdeling Research en Development van Broadcast Partners waarvoor per 1 september jl. René van de Kolk als Manager R&D is gestart.
 
Robert-jan van der Hoeven, Broadcast Partners: "Ik geloof in de innovatieve kracht van SmartRadio en ben ervan overtuigd hiermee radio van de toekomst als dienst te kunnen leveren. In de samenwerking tussen All4Media en Broadcast Partners meen ik met Alexander Josiassen en René van de Kolk veel kennis en ervaring te kunnen aanbieden. Broadcast Partners brengt naast visie en producten ook uitgebreide expertise bij de noodzakelijke transitieprocessen van SmartRadio in.”
 
Alexander Josiassen, All4Media: “We laten radiostations de mogelijkheden zien hoe ze met onze visie, strategie en producten naar de toekomst kunnen kijken, zich herpositioneren en wij begeleiden ze daar in.”
 
Voor meer info: bezoek Broadcast Partners op IBC2016: hal 8 stand 8.C81. Voor gratis toegang gebruik de Broadcast Partners customer code 9460.