Cine Reflect Lighting System - 'revolutionair voor film- en tv-wereld'

Ervaar de vrijheid en flexibiliteit met de nieuwe manier van on set belichting met CRLS, in de Benelux geimporteerd door BBP Light. Het CRLS systeem van The Light Bridge wordt gebruikt voor film producties om door middel van het aanwezige licht of door toevoeging van Parallel Beam armaturen licht te reflecteren, te combineren of te dimmen en bestaat uit verschillende soorten goed doordachte reflectoren. De mogelijkheden blijken eindeloos.

Een voorbeeld van een veel gebruikt Parallel Beam armatuur is de Dedolight CRLS 70 - 1200W met een output van 120.000 Lux @ 5 meter. De CRLS reflectoren reflecteren tot 97 % van het gebruikte licht zonder verschuivingen in het kleur spectrum. De doordachte bevestiging van de reflectoren door middel van een C-Wheel maakt dat het CRLS Reflector Systeem een stabiel en toch flexibel systeem is om mee te werken op locatie of in de studio.

De reflectoren maken onder andere de volgende on set belichtingen mogelijk:

* Single Reflection met als gevolg geen spill en volledige controle over de hoeveelheid en spreiding van het licht.

* Additional Reflection, voeg een extra reflector toe en creëer een unieke belichting.

* Staggered Reflection, door verschillende reflectoren parallel met elkaar te gebruiken ontstaat een ​​bredere spreiding van het licht. (bijv. door meerdere ramen tegelijk). Het maakt belichten uit meerdere hoeken tegelijk mogelijk.

* Double Reflection, reflecteer het licht via 2 reflectors. Creëer nieuwe mogelijkheden door de verschillende reflectoren met elkaar te combineren.

* Ground Control, de lichtbron blijft op de grond en reflecteert het licht (hoog) in de lucht.

 

De verschillende soorten reflectoren zijn:

• Diffusion 1 - BLACK minimum diffusion

• Diffusion 2 - BLUE median diffusion

• Diffusion 3 - VIOLET medium diffusion

• Diffusion 4 - WHITE maximum diffusion

• Modulation 1 - GREEN (flexibel reflector)

• Modulation 2 - RED (flexibel reflector)

Meer informatie via: www.bbplight.nl Thu, 17-August-2017 08:58