Controllux Entertainment Dagen

Donderdag 23 juni 2016
Onder de noemer Controllux Entertainment Dagen opent dé toeleverancier van Theater, TV, Entertainment en Architectuur verlichting drie dagen lang haar deuren in de Showroom van Alphen aan den Rijn. Op deze dagen kijken we specifiek naar Entertainment oplossingen.




Wanneer krijgt u een kans?
Diverse merken zoals Robe, Zero88, ETC, High End Systems, City Theatrical, Swefog, Hungaroflash en ArKaos worden zij aan zij opgesteld. Wanneer en waar krijgt u anders de kans om deze merken gelijktijdig te testen op output, technische mogelijkheden en kwaliteit. En uiteraard de mogelijkheid om commerciële en technische vragen te stellen.
 
Controllux gespecialiseerd in lichttafels en sturing
Controllux heeft naast de diverse verlichtingsmerken ook specialistische kennis in huis van lichttafels. Drie topmerken - ETC, Zero88 en High End Systems - staan naast elkaar. Een mediaserver van ArKaos zal tijdens de Entertainmentdagen worden aangestuurd door de lichttafels. De software van Arkaos is compatibel met Mac en PC en is ontworpen om state of the art real time video mixing-technologie te combineren met intuitive interfaces voor toepassing in diverse situaties.
 
Als u zelf met de lichttafels aan de slag wilt dan krijgt u daar de mogelijkheid toe tijdens de trainingen die dit najaar per merk georganiseerd worden. De Zero 88 FLX trainingen voor beginners en voor gevorderden zijn vastgesteld op 18 en 19 oktober. De ETC EOS – Basic training op donderdag 27 oktober en de High End Systems Hog training – Basic op dinsdag 1 november. Via www.controllux.com/support/trainingen kunt u alvast voor één van de vier lichttafel trainingen een plek reserveren.
 
Elke dag een Apple iPad Air winnen?
Aan het einde van elke Controllux Entertainment Dag wordt om 20 uur een winnaar getrokken uit alle bezoekers. De trekking is te volgen via de livestream op de Facebook pagina van Controllux maar je kan natuurlijk ook de trekking live bijwonen in de Controllux Showroom. Drie dagen lang een trekking, grote kans dat u als winnaar uit de bus komt en met een iPad naar huis gaat!

Wanneer:
dinsdag 30 augustus 2016
woensdag 31 augustus 2016
donderdag 1 september 2016
 
Vrij toegankelijk van 10.00 uur ’s morgens tot 20.00 uur ’s avonds.
 
Graag inschrijven via https://controllux.com/support/trainingen zodat wij met uw komst rekening kunnen houden en een hapje en drankje voor u klaar staan!
 
Waar:
Controllux Showroom, Tankval 5 Alphen aan den Rijn.