d&b audiotechnik GSL systeem debuteert bij Ampco Flashlight en Peak Audio

Vanaf november 2017 zullen Peak Audio en Ampco Flashlight Rental als eerste en enige bedrijven in de Benelux over het nieuwe d&b audiotechnik GSL systeem beschikken, voordat het medio 2018 als onderdeel van de d&b audiotechnik SL series op de markt komt. GSL, dat als full range cardioide line-array systeem wordt ingezet, biedt onder andere belangrijke voordelen op het gebied van controle en geluidsbeheersing. Dit wordt bereikt door middel van een grotere gerichte geluidsdruk over het gehele frequentiebereik en uitdoving van het totale spectrum buiten het afstralingsgebied.

In combinatie met de grote internationale acceptatie van het merk d&b zijn Peak Audio en Ampco Flashlight Rental met dit revolutionaire systeem klaar voor de toekomst. GSL zal door Peak Audio en Ampco Flashlight Rental in nauwe samenwerking worden ingezet. De Distributeur van d&b audiotechnik voor Nederland is Ampco Flashlight Sales.

Rolf Dijkstra, Ampco Flashlight Sales:
"GSL omvat een line-array module met 2 x 14" drivers, 3 x 10" drivers en 3 x 3,4" reversed magnet hoog-drivers, en wordt ingezet met een 3 x 21" sub in cardioid opstelling. Alle componenten zijn zo geplaatst dat ze zorgen voor een grote controle op afstraalgedrag van zelfs lagere frequenties uit de arrays, een nog nooit vertoond resultaat dat zorgt voor een enorme verbetering in geluidskwaliteit en vermindering van omgevingshinder. Zoals we van d&b audiotechnik gewend zijn is er veel oog voor detail: GSL wordt geleverd als een complete package met D80 versterkers, touring carts, rigging hardware en bekabeling".

Casper van Aalst, Peak Audio:
"Met GSL en de toekomstige uitbreiding van de SL-series hebben we de beschikking over een revolutionair systeem dat veel mogelijkheden biedt. In combinatie met onze overige d&b systemen en de enorme knowhow van onze mensen zetten we met dit unieke systeem weer een grote stap voorwaarts. Ik ben dan ook heel blij dat we dit al snel zeer regelmatig kunnen gaan inzetten en daarmee weer een volgende stap in technologische ontwikkelingen kunnen maken".

Dennis van der Haagen, Ampco Flashlight Rental:
"Direct bij de eerste kennismaking was ik zeer enthousiast over de eigenschappen en mogelijkheden van het GSL systeem: Een ongelooflijke geluidskwaliteit en -druk gecombineerd met grote mate van controle. Het past daarmee uitstekend in onze portfolio van vooruitstrevende producten en ontwikkelingen waarmee we de markt bedienen".

d&b audiotechnik GSL zal vanaf november op een grote verscheidenheid aan producties worden ingezet.

Wed, 11-October-2017 09:53