Epatra en Milestone intensiveren samenwerking

Woensdag 17 september 2014
Milestone AV Technologies, marktleider op het gebied van AV accessoires, en Epatra gaan vanaf heden hun samenwerking intensiveren. Al geruime tijd werken Epatra en Milestone AV Technologies samen op het gebied van projectieschermen met het merk Projecta. Vanaf heden zal Epatra haar assortiment uitbreiden met de merken Chief en Da-lite, die ook vallen onder de Milestone AV technologies vlag.

“De timing voor deze samenwerking kon eigenlijk niet beter”, zegt Jeroen Helms, Manager – Sales Commercial Benelux. “Chief manufacturing heeft enkele maanden geleden een nieuw videowallsysteem geïntroduceerd, samen met de uitgebreide andere videowalloplossingen, projectoroplossingen en een breed assortiment aan monitoroplossingen, biedt Chief een breed scala aan montageoplossingen.We waren op zoek naar een distributeur met een toegevoegde waarde die de technische en commerciële voordelen van onze producten kan overbrengen aan installateurs en dealers. Zoals Epatra zich richt op de professionele AV markt, zijn wij ervan overtuigd dat we de juiste partner hebben gevonden."

Ook bij Epatra is men blij. “Partnership staat bij onshoog in het vaandel”, zegt Hans de Blois – General Manager. “Wezijn erg blij dat wij een zeer goede en open relatie hebben met Milestone AV Technologies. Voor ons is de vernieuwde samenwerking een bevestiging van gezamenlijke investering in zowel de verbreding van het productportfolio als verdieping van de klantrelatie. De uitbreiding van ons merkenpakket met Chief & Da-lite zijn voor ons een strategische keuze. Vooral de heldere visie qua distributiebeleid en de totale line-up van producten zijn voor ons een verzekering tot succes.”