Euro Media Group neemt Broadcast RF over

Dinsdag 12 mei 2015
Euro Media Group (EMG) kondigt de overname aan van Broadcast RF. Deze overname bevestigt de status van EMG als toonaangevende leverancier van RF-oplossingen voor belangrijke evenementen over de hele wereld. Met de dochtermaatschappijen EurolinX en Euro Media Frankrijk RF biedt EMG kwalitatief hoogstaande diensten voor RF onder andere voor grote internationale evenementen zoals de Tour de France, de Grand Prix van Monaco en de Olympische Spelen.

Broadcast RF is de toonaangevende  leverancier van ultramoderne RF-technologie voor televisieprogramma's en  evenementen op het gebied van sport, nieuws en entertainment.  Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot de eerste keus voor vele evenementen, zoals het wereldkampioenschap voetbal van de FIFA, het Six Nations-rugbytoernooi, de Ryder Cup en de British Open.
Thierry Drilhon, voorzitter en CEO van EMG, zegt: "Door deze overname krijgen we de kans om de onbetwiste wereldwijde leider te worden voor alle soorten RF -oplossingen. BRF is een zeer gerespecteerd leverancier voor RF-transmissies met een sterke marktpositie. Het verheugt ons dat hun team zich aansluit bij onze teams van Euro Media France RF en EurolinX; dit voegt een premium service toe voor al onze klanten." 
 
Arthur Dyson, oprichter en CEO van BRF, zegt: "We zijn er erg enthousiast over dat we deel uit gaan maken van EMG. Door deze overname kan Broadcast RF het bereik van de operatie in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland verbreden, terwijl we doorgaan met het verbeteren van de levering van RF-apparatuur en -diensten aan onze klanten."