FH Products biedt Gelredome en Schouwburg Cuijk uitkomst

Maandag 18 juli 2016
FH Products is producent en leverancier van hoogwaardige fotoluminescerende / Glow in the Dark producten. Onlangs mocht het bedrijf producten mogen leveren aan de Schouwburg te Cuijk en Gelredome. "In de Schouwburg Cuijk was het verzoek van de opdrachtgever om de traptreden beter zichtbaar te maken tijdens een voorstelling of in ieder geval als het licht gedimd of uitgeschakeld is", aldus Ferry Hessels. "Het pand was net opgeleverd en het bleek in de praktijk dat de bezoekers het onderscheid van de traptreden niet goed konden waarnemen. Om dat te verbeteren hebben wij een van onze producten (U-profiel) in de traptreden verwerkt."
 
"Het voordeel van onze producten is dat ze niet afhankelijk zijn van stroom, accu’s of batterijen en in bestaande bouw vrij gemakkelijk kunnen worden aangebracht waar bijvoorbeeld nadien moeilijk een stroomvoorziening is te treffen", legt Hessels verder uit. "Het enige wat onze producten nodig hebben is kunst- en/of daglicht, zodat ze vervolgens een geruime tijd een (licht) markering kunnen laten zien."
FH Products heeft in Cuijk ook Glow in the Dark vluchtwegplattengronden mogen leveren, zodat bij noodstroom falen en of rookontwikkeling deze in het donker leesbaar blijft. 
 
Gelredome 
Voor het Gelredome heeft FH Products aluminium plaatjes geproduceerd en speciaal bewerkt om traptreden goed zichtbaar te maken en deze tevens voorzien van slijtvaste rijnummers. "Sterker nog…in dit geval geldt: hoe meer eroverheen gelopen wordt, hoe beter het rijnummer leesbaar zal zijn in het donker", legt Hessels uit. Het vervaardigen van deze hoge (hoogste) kwaliteit met 700 mcd. maakt FH Products onderscheidend en uniek. 

Meer info en foto's van recente projecten op:www.fhproducts.nl