First Impression kiest Meindl werkschoenen

Donderdag 18 december 2014
<p>First Impression Audiovisueel is een bedrijf datgespecialiseerd is in verkoop, installatie en verhuur van professionele audiovisuele apparatuur voor de zakelijke markt. Klanten variëren van retail tot horeca en van onderwijs tot sportcentra. Het bedrijf installeert onder andere unieke AV-Experiences in opdracht van klanten. Met het oog op veiligheid en comfort heeft het bedrijf In overleg met Stagefreaks qua veiligheids-schoenen gekozen voor het merk Meindl.

Vaak is men aan het werk gedurende de afbouwperiode van een bedrijfspand of tijdens de op/afbouw van beurzen en evenementen. Veiligheid en comfort zijn daarom van extra groot belang voor de medewerkers. Zij maken namelijk lange dagen in een dynamische en hectische werkomgeving. In overleg met Stagefreaks heeft het team van First Impression gekozen voor schoenen van het merk Meindl. Het zijn robuuste en eigentijdse werkschoenen van hoogwaardige Duitse kwaliteit. Men koos voor het type Woodwalker met de S3 Norm. De hoge werkschoenen van Meindl bieden stevigheid en bescherming voor onder andere de achillespees.

Meer informatie over de classificering van veiligheidsschoenen vind je hier: www.stagefreaks.nl/blog/cat/Informatie/post/Werkschoenen-in-de-Evenementenbranche