Fofic officieel dealer voor Roland Pro AV + Open Dag

Fofic Media Solutions is officieel dealer geworden van Roland’s Pro AV-divisie. Het in Diemen gevestigde bedrijf is al ruim 47 jaar actief en importeert en distribueert een brede reeks van producten voor het opnemen, monteren, presenteren, uitzenden, streamen en opslaan/archiveren van audiovisuele media met alle bijbehorende accessoires.


“Wij leverden al sinds enige tijd de video converters van Roland en hadden daar al zeer positieve ervaringen mee”, aldus Marc Burkett van Fofic. “Langzaamaan heeft dit bij ons geleid tot een toenemende vraag naar Roland video switchers, die door de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid in relatief korte tijd ook een uitstekende reputatie hebben opgebouwd bij onze klanten. Omdat de producten hiermee naadloos aansluiten bij wat Fofic nastreeft als leverancier van hoogwaardige totaaloplossingen, hebben we besloten om Roland Pro AV aan ons vaste assortiment toe te voegen.”

“De filosofie achter ieder professioneel videoproduct van Roland - een functioneel en betrouwbaar kwaliteitsproduct, betaalbaar en ook nog eens eenvoudig in bediening - heeft ons de afgelopen jaren een uitstekende naam opgeleverd als fabrikant van professionele oplossingen voor (live) videoproducties”, vertelt Kees Biemans, Sales Manager bij Roland verder. “Inmiddels hebben we maar liefst vijftien verschillende modellen video switchers. Met de gestage groei van onze line-up is tevens onze behoefte gegroeid naar een dealer die zich heeft gespecialiseerd in professionele videoproductie en alles wat daarbij komt kijken. We zijn dan ook zeer verheugd dat onze klanten vanaf heden gebruik kunnen maken van de expertise en knowhow waar Fofic al jarenlang voor geroemd wordt.”

Open Dag
Voor de zesde keer organiseert Fofic Media Solutions in samenwerking met diverse merken (waaronder Roland) een Open Dag. Op 15 maart kun je alvast een voorproefje krijgen van datgene wat op de NAB wordt geïntroduceerd of uitleg krijgen over de producten waar u in geïnteresseerd bent. Inschrijving via www.fofic.nl

Fri, 02-March-2018 09:07