Geert-Jan van der Mark van Inter naar Aspectra

Vrijdag 31 maart 2017
<p style="margin-left:0cm; margin-right:0cm">Geert-Jan van der Mark treedt per 1 april 2017 in dienst bij Aspectra B.V. (voorheen Alphatron Broadcast Electronics) distributeur en producent van camera gerelateerde producten voor de professionele videomarkt. Van der Mark wordt als International Account Manager verantwoordelijk voor een aantal grote Nederlandse klanten en zijn aandacht zal tevens uitgaan naar Scandinavië en de Duitstalige landen in Europa.


Sinds 1994 is Geert-Jan het gezicht en de relatiebeheerder van Inter (VCD) B.V. en Inter Visual Systems naar de Nederlandse broadcast- en videomarkt geweest. Bij Inter (VCD) heeft hij verschillende sales functies voor videoproducten bekleed. Na 2009, toen de organisatie zich onder Inter Visual Systems als system integrator meer ging richten op verkoop, engineering en installatie van studio- en regieruimtes, ging hij zich bezighouden met toepassingen voor televisie en internet. Bijvoorbeeld voor het houden van webinars, webcasts en e-learnings. In deze hoedanigheid heeft hij ook meermaals als spreker tijdens webinars gefungeerd.

Over zijn overstap naar Aspectra zegt Van der Mark: "Ik kijk er enorm naar uit om de sterke merken als camRade, TVLogic en PAG binnen Aspectra verder te ontwikkelen. De marktbenadering vanuit een nieuwe hoek met nieuwe producten voelt voor mij als een frisse wind. Het netwerk en de ervaring die ik tot op heden heb opgebouwd kan ik in deze nieuwe functie probleemloos toepassen en verder uitdiepen."

Managing Director John Raadgeep: "Met Geert-Jan halen we een zeer ervaren professional in huis. In zijn rol als International Account Manager wordt hij verantwoordelijk voor beheer en uitbouw van bestaande relaties en het verder ontwikkelen van de markten in zijn regio. Ik verheug me erop om met Geert-Jan en ons bestaande team de volgende stap te zetten in de toekomst voor Aspectra."

Tijdens de NAB show van 24 tot en met 27 April in Las Vegas, zal Geert-Jan met zijn collega’s aanwezig zijn op de stand van Aspectra in de Central Hall - C9518.