Hulskamp Event Facilities, nieuw merk van AVEX

Woensdag 23 november 2016
Hulskamp Event Facilities is de nieuwe merknaam van AVEX voor alle dienstverlening op het gebied van audiovisuele evenement faciliteiten. Met dit merk verstevigt het internationaal opererende AVEX zijn positie als aanbieder van audiovisuele oplossingen binnen de evenementenbranche, in het bijzonder in de Nederlandse markt.



René Schaddelee, directeur van AVEX: “Hulskamp is al jaren een sterk merk voor project-verhuur binnen de evenementenbranche. Met name bekend om haar specialistische kennis voor alle tijdelijke oplossingen. Na de overname van de activiteiten van Hulskamp is de om-vang van ons team en de ‘verhuurvloot’ sterk toegenomen. Onze specialisten vertalen de visie en doelstelling van de opdrachtgever naar een realiseerbaar technisch concept. Een team van zeer deskundige mensen die de taal van de eventprofessional spreken. Zo helpen zij opdrachtgevers in veelal zeer verschillende branches bij hun uitdagingen op het gebied van Event Communication”.

Hulskamp Event Facilities is gespecialiseerd in het aanbieden van uiteenlopende evenement faciliteiten en aanverwante oplossingen. Bijvoorbeeld grootbeeldprojectie, geluidsverster-king en meercameraregistratie, webcasting, videocontent, etc. Maar ook detachering van audiovisuele technici bij corporate bedrijven en evenementlocaties behoort tot de dienstver-lening. “Met de keuze voor Hulskamp Event Facilities, zullen ook alle AVEX evenementen en ver-huur activiteiten onder deze ‘nieuwe’ merknaam worden ondergebracht. Door het samen-brengen van de activiteiten kunnen we een nog bredere service naar onze klanten aanbie-den. Onze relaties en opdrachtgevers hebben hier zeer positief op gereageerd”, aldus René Schaddelee.