Kalahari: evenemententent met open eindstuk

Van Ham Tenten & Podia heeft de Kalahari gepresenteerd. Deze 27.5 m Kalahari is een fraaie evenemententent met een gracieuze, naturelle en vooral bijzondere uitstraling. De tent wordt geleverd met een open kop (eindstuk) en is daarom te gebruiken op vele denkbare manieren. Zo kun je bijvoorbeeld afhankelijk van het weer, het publiek, het karakter van de acts of het gewenste uiterlijk, een keuze maken voor de beste optie m.b.t. jeevenement. Van Ham levert de Kalahari-tent met een houten vloer zodat bezoekers een aangenaam en veilig krijgen.

Van binnen is de Kalahari evenals vele andere tenten uit het assortiment, diep nachtblauw van kleur en gemaakt van niet-lichtdoorlatend tentzeil. Op deze wijze komen podium-lichttechnieken en lichtshows optimaal tot hun recht. De tent heeft een breedte van 27.5 meter en is steeds met 12.5 meter te verlengen tot een lengte van (momenteel) maximaal 82.5 meter. Als nokhoogte noteren we 13.5 meter met een zijkanthoogte van 4 meter en een riggingscapaciteit van niet minder dan 3.000 kg/mast.
Het mooie, natuurlijk gekleurde zeildoek is speciaal voor Van Ham ontwikkeld en roept herinneringen op aan het zand dat woestijnen vult en is geïntroduceerd bij de 40 meter Sahara. De 27.5 meter Kalahari zet deze trend door en is met zijn effen pracht een heuse verrijking voor culturele, ecologische, muzikale of food events waarbij de tent in de omgeving opgaat. De tent is ook te huur met een dichte kop.

Fri, 17-November-2017 11:04