L!nQ Event Group verhuisd

Woensdag 28 juni 2017
Door een gezonde groei en vooruitstrevende blik is L!nQ Event Group (L!nQ Crew Services en Locker Company) genoodzaakt te verhuizen. Zij zijn voortaan gevestigd aan de Energiestraat 2b te Horst. L!nQ Event Group was dankzij een gezonde groei genoodzaakt om te verhuizen. “We zijn gewoon uit ons jasje gegroeid, maar dit past als gegoten”, aldus Paul van Rengs van L!nQ Event Group.


De locatie biedt voor L!nQ Event Group en Locker Company een mooie mogelijkheid om door te groeien. Dankzij de centrale ligging dicht bij de snelweg is het voor beide bedrijven een ideale uitvalsbasis. De groei van beide bedrijven ligt in de groeiende lijn van aanvragen. Zowel L!nQ Crew Services als Locker Company laten een constante groei zien. “Hier werd ons oude kantoor gewoon te klein voor”, vertelt Paul van Rengs.

L!nQ Event Group
Het bedrijf L!nQ Event Group herbergt een aantal takken onder zich. Zo zijn er L!nQ Crew Services en Locker Company. Tevens verzorgt L!nQ trainingen en voert het keuringen uit van veiligheidsmaterialen. Het nieuwe kantoor is ideaal qua locatie. Locker Company had al jaren zijn opslag aan de Energiestraat. “Dit gaat dus gewoon veel schelen qua afstand voor ons personeel”, aldus Paul van Rengs. “Niet alleen scheelt het in afstand, maar het is gewoon veel gemakkelijker. Ze hoeven niet eerst meer naar Hegelsom om dan naar Horst te gaan. Het ligt gewoon allemaal samen.” Tevens was het nodig om meer ruimte te krijgen op kantoor. Waar L!nQ Event Group en Locker Company lange tijd heeft gefunctioneerd op een klein kantoor, is het team aardig aan het groeien. Zo zaten ze nu met zeven mensen in een klein kantoor. “Na de verhuizing heeft iedereen veel licht en zitten we niet meer als sardientjes in een blikje”, aldus Paul van Rengs.