LEDBlade innoveert de audiovisuele LED strip-technologie

Vrijdag 27 januari 2017
LEDBlade – de nieuwe generatie LED strip, een systeem voor visuele technologie – wordt gepresenteerd op de ISE van dit jaar (Integrated Systems Europe, Amsterdam RAI, Nederland – 7-10 februari 2017) in stand K190 in hall 14. LEDBlade creëert diepte of driedimensionaliteit; zorgt voor scherpere lijnen en biedt veel combinatiemogelijkheden om elk geometrisch ontwerp te kunnen uitvoeren. LEDBlade geeft meer dynamiek aan de tools voor videodesign.

Als aanvulling op de oorspronkelijke LEDBlade Stripe, die in de stand gedemonstreerd kan worden, heeft LEDBlade ook de lancering aangekondigd van de nieuwe LEDBlade Curve. ISE2017 zal de eerste gelegenheid Europa zijn om de LEDBlade Curve te zien, hetgeen de toch al brede creatieve mogelijkheden van LEDBlade nog verder uitbreidt. LEDBlade Curves kunnen zowel onderling gecombineerd worden als samen met LEDBlade Stripes. Zowel de LEDBlade Stripe als de LEDBlade Curve gebruiken dezelfde kabels en voedingsopties en hebben een IP-codering voor binnen- en buitengebruik. LEDBlade biedt talloze bevestigings- en beveiligingsopties, inclusief schuiven, roteren of magnetisch, om tegemoet te komen aan individuele verzoeken. De veelzijdigheid van LEDBlade vormt zijn kracht.

De kern van LEDBlade, dat met de hand wordt vervaardigd in Europa, ligt in zijn eenvoud. Het product dat is ontwikkeld door een AV-verhuuronderneming om te voorzien in een terugkerende behoefte, kan bogen op over 20 jaar praktijkervaring. LEDBlade is robuust in veeleisende situaties maar ook compact en licht voor het vervoersgemak. Het product is zo eenvoudig en snel te installeren dat het dagelijks kan worden opgebouwd. LEDBlade is intuïtief ontworpen met betrouwbaarheid als standaard Radoslaw Bogusz, de regio sales director van LEDBlade, zegt hierover: “LEDBlade is een waardevolle toevoeging aan alle conventionele audiovisuele apparatuur. De feedback van klanten is steeds positief en elke nieuwe LEDBlade-installatie of -event overtuigt weer nieuwe gebruikers. De vele visuele mogelijkheden die het biedt, kun je pas geloven wanneer je het zelf gezien hebt en ISE2017 is daar bij uitstek de gelegenheid voor.”

Op tournee of permanent geïnstalleerd biedt LEDBlade onbeperkte designmogelijkheden via een media-server of met gebruikmaking van de software van LEDBlade. Bekijk het zelf op ISE2017, in stand K190 in hall 14.