Livetime Productions technisch producent alle Nederlandse prijswinnaars op 'Global Eventex Awards'!

Woensdag 25 januari 2017
Op 24 januari 2017 werden in Dublin de 'Global eventex Awards' uitgereikt. Alle evenementen van Nederlandse prijswinnaars die voor deze awards genomineerd waren, zijn uitgevoerd door Livetime Productions als technisch producent. Niet alleen in Dublin zaten de genomineerden op het puntje van hun stoel. Ook binnen het team van Livetime was de spanning voelbaar. Eerder dit jaar maakte Eventex bekend dat verschillende Nederlandse evenementen die Livetime Productions als technisch producent heeft uitgevoerd, genomineerd waren voor de Global Eventex Awards. Naarmate de award-uitreiking vorderde, werd snel duidelijk dat Nederland goed vertegenwoordigd was en met een aantal prachtige evenementen uit 2016 in de prijzen viel.
 
Activatie- en marketingbureau Xsaga won met het Allerhande Kerstfestival de gouden award voor 'Peoples Choice' en 'Best Brand Engagement' en sleepte een zilveren award in de wacht voor 'Best Festival'. IDTV won een gouden award voor 'Best Campaign' met het verjaardagsconcert van de Jostiband in de Ziggo Dome. Ook viel de Innovation Expo in de prijzen. Dit evenement won een zilveren award voor 'Best Trade Show', geproduceerd door de bureau's Obsession, SVP Sfeerbeheer, PINO, Team van Maanen en LiveHouse.
 
Naast bovenstaande welverdiende prijzen kijkt Livetime Productions ook uit naar de uitreiking van de Gouden Giraffe op 10 februari. Van maar liefst 7 van de 46 ingediende cases van de Gouden Giraffe was Livetime Productions de technisch producent. Livetime kijkt terug op een schitterend en tevens drukste jaar ooit. Niet alleen op zakelijk vlak, maar ook binnen het creatieve proces en fijne samenwerking met opdrachtgevers, waarbij deze internationale nominaties en gewonnen prijzen de bekroning zijn op dit werk.