Livetime Productions verlengt samenwerking met Golazo Sports Nederland

Maandag 13 maart 2017
Golazo Sports Nederland en Livetime Productions hebben het partnership tussen beide organisaties wederom met een jaar verlengd. Dit is het tiende jaar waarop Mario Kadiks, CEO Golazo Sports Nederland en commercieel directeur Olivier Monod de Froideville elkaar de hand schudden en samen opnieuw vooruitkijken naar een jaar vol mooie sportevenementen. 
 
In opdracht van en in samenwerking met Golazo Sports Nederland heeft Livetime Productions als technisch producent een groot aantal toonaangevende sportevenementen mogen uitvoeren, zoals onder andere de City-Pier-City (die zondag 12 maart plaatsvindt op het Malieveld Den Haag) en de Vredesloop in Den Haag, de NN Marathon Rotterdam, de DSW Bruggenloop en Lady's Run in Rotterdam en de Singelloop in Utrecht. 
 
Bovenstaande sportevenementen, allen onderdeel van de Like2runmerkfilosofie trekken jaarlijks in totaal zo'n 100.000 deelnemers, vele honderdduizenden toeschouwers en miljoenen tv-kijkers. Golazo Sports Nederland is in 2014 gevormd uit een samenwerking tussen Like2run, de Stichting Marathon Eindhoven, Utrechtrent, Topsport Noord Nederland en Golazo Sports met kantoren in Rotterdam, Eindhoven en Groningen.