Marktleider Radio 538 sterker dan voorgaande jaren

Dinsdag 19 mei 2015
<p style="text-align: justify;">Het Nationaal Luister Onderzoek publiceerde vandaag de luistercijfers over de periode maart-april 2015. Met een marktaandeel van 12,2% is Radio 538 wederom marktleider. Het station heeft een fantastische periode achter de rug. In april vierde Radio 538 het 15 jarig bestaan van ‘Evers Staat Op’, de best beluisterde ochtendshow van de Nederlandse radio. 538Koningsdag was wederom een groot succes, 40.000 mensen bezochten het grootste Oranjefeest van Nederland. De fantastische line-up, in combinatie met het prachtige weer, zorgde voor een geweldige sfeer. Het evenement is op alle vlakken goed bekeken en beluisterd.

Met de terugkeer van Tiësto naar Radio 538 gaat het station een samenwerking aan met een van de grootste dance dj’s ter wereld. De radioshow ‘Clublife by Tiësto’ heeft wekelijks ongeveer 33 miljoen luisteraars van over de hele wereld. Het programma is iedere vrijdagnacht van 2 tot 4 uur te horen. 
Dave Minneboo, programmadirecteur Radio 538: "Deze cijfers bevestigen de inhoudelijke kwaliteit van onze programma’s. Met een fantastische Koningsdag laten we zien dat we meer dan alleen een radiostation zijn. We staan er dit jaar nóg beter voor dan de afgelopen 5 jaar in dezelfde periode en zijn klaar voor de zomer!"