Massive koptelefoon op vele fronten verbeterd

Donderdag 26 februari 2015
<span style="font-size:12px">De eerste koptelefoon van audiospecialist en fabrikant Teufel uit Berlijn werd in 2009 op de markt gebracht. Teufel had daarmee vanaf toen een nieuw productsegment. De ontwikkeling van de opvolger, de Teufel Massive, is grotendeels geïnspireerd door feedback van vele Teufel fans. Geroemde eigenschappen van de voorganger zoals de sterke basperformance en het klapmechanisme werden behouden, terwijl voorstellen tot verbeteringen zijn opgepakt en zorgvuldig zijn verwerkt.

De vernieuwde en verbeterde versie van de populaire over-ear koptelefoon van Teufel, de Teufel Massive, beschikt over een nog krachtigere geluidsweergave en is voorzien van nog stevigere hardware, inclusief een aluminium hoofdband en roestvrijstalen scharnieren voor een nog langere levensduur dan de voorganger Aureol Massive.

De Teufel Massive produceert een vol en rijk geluid met een krachtige, maar levendige bas. De twee drivers produceren een hoog volume, zonder vervorming tot 120 dB - perfect voor het luisteren naar muziek in een luide omgeving of tijdens een DJ-gig. Dankzij het gesloten ontwerp wordt het geluid geïsoleerd weergegeven. Tegelijkertijd worden storende omgevingsgeluiden dankzij de ooromvattende en ultradikke oorkussens gefilterd.

De Massive wordt inclusief mini-jack-naar-jack-adapter geleverd, zodat de Massive direct kan worden verbonden met een stereoversterker of AV-receiver. De Teufel Massive is per direct verkrijgbaar in de webshop van Teufel Audio voor € 99,99.