NBF seminar over 4K

Dinsdag 23 september 2014
In navolging van het Dutch ACES seminar in 2013 organiseert de NBF (Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers) op veler verzoek wederom een soortgelijk event tijdens het Nederlands Film Festival, op maandag 29 september 2014 in Utrecht. Deze keer staat het thema 4K centraal. Er wordt niet alleen ingegaan op de vraag wat 4K inhoudt, maar ook op waarom je nu al in 4K zou moeten produceren.




Er zal aandacht zijn voor:

-          De techniek achter 4K
-          Archiveren in 4K
-          4K aanleveren bij grote internationale networks
-          Waarom filmen in 4K mooier is (door vooraanstaande DOP Geoff Boyle)

Voor, tijdens en na het seminar zal de industrie de mogelijkheden van 4K op camera- en postproductiegebied laten zien in verschillende stands die bij de Balzaal worden opgesteld.

Op de line-up o.a.:
Masterclass van Geoff Boyle (UK) – renowed DOP Geoff Boyle is known for his cinematography work on Mutant Chronicles (2008), Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009) and Dark Country (2009). In the last few years, Geoff is also advising people on digital technology and teaching workshops on Digital Cinema and 3D – www.gboyle.co.uk

Voor wie is het seminar?
Dit seminar is interessant voor nagenoeg alle professionals binnen de film/tv-branche. Voor zowel producenten, productieleiders, regisseurs als voor cameramensen, camera-assistenten, data-handlers, editors, VFX-sers, colorgraders.

Aanmelden
Toegangskaarten voor het seminar kunnen worden besteld via Eventbrite. Er zijn slechts 100 kaarten beschikbaar, dus reageer op tijd als je erbij wilt zijn.