Nieuw videoconference meubel van Vogel's

Maandag 23 februari 2015
Vogel’s Professional, specialist in professionele bevestigingsoplossingen voor displays, projectoren en tablets heeft tijdens ISE 2015 een geheel nieuw videoconference-meubel geïntroduceerd. Videoconference-meubel PVF 4112 is geschikt voor een enkel display van 55 tot 70 inch of twee displays tot 65 inch. Het meubel is modern vormgegeven en gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast heeft het een compact ontwerp waardoor het meubel geschikt is voor zowel grote als kleinere ruimtes.

De afsluitbare opbergruimte in het meubel is praktisch ingedeeld. Dankzij de ingebouwde 19 inch racks kunnen twee bijgeleverde plankjes op elke hoogte worden vastgezet. Alle benodigde AV-apparatuur kan eenvoudig worden opgeborgen en ook voor een stekkerdoos is een compartiment gemaakt. Vogel’s heeft tevens bijpassende camera/luidsprekerhouders en speciale videoconference-luidsprekers in verschillende lengtematen in haar assortiment.
 
De videoconference-kast (PVW 4012) is tevens los verkrijgbaar. Deze is voorzien van stelpootjes en kan als vrijstaand meubel geplaatst worden, bijvoorbeeld onder een display welke aan de wand is bevestigd. Zowel het videoconference-meubel en als de kast zijn leverbaar in de kleuren wit en zilvergrijs.