Nieuwe tool Full AVL Distribution

Vrijdag 17 oktober 2014
Vanaf heden biedt Full AVL Distribution haar klanten een nieuwe tool die het werken met producten uit het portfolio nog sneller en  toegankelijker maakt. Het Full AVL Dealer portal  biedt een digitale catalogus van alle licht, geluid en overige producten die Full AVL distribueert, compleet met handleidingen, afbeeldingen, brochures en multimedia. Alle informatie samen gebundeld binnen één website. Uiteraard kunnen dealers ook inloggen en daarmee nog meer informatie tot zich krijgen. Denk hierbij aan netto dealerprijzen, voorraad en afgeschermde documenten.

Patrick Leijten, manager van Full AVL Distribution; “Het is belangrijk dat klanten snel en makkelijk toegang kunnen krijgen tot de informatie die ze zoeken. Door op een heldere wijze alles binnen één portal bij elkaar te brengen is lang zoeken niet meer nodig. Voor de techneuten die op locatie op zoek zijn naar informatie zoals bijvoorbeeld een aansluitschema of DMX chart, is er zelfs een snelle mobiele uitvoering van het portal.  Deze laat alle overbodige informatie achterwege en daarmee surf je snel met een smartphone of tablet naar de gewenste informatie."

Uiteraard kan er naast het vinden van informatie ook worden besteld via het portal. Dat is anno 2014 niet meer weg te denken in de consumentenwereld, ook de zakelijke markt is klaar voor online winkelen. Full AVL onderstreept dit en biedt deze service dan ook graag aan naast alle andere manieren van bestellen en communiceren die natuurlijk ook gewoon mogelijk blijven.  
www.fullavl.nl