Robe introduceert de VIVA CMY spot

Dinsdag 4 oktober 2016
De Viva CMY bezit alle populaire eigenschappen van de elegante en lichte VIVA spot met inbegrip van de gebruiksvriendelijke effecten. Maar de VIVA CMY heeft daarnaast, zoals de naam al verraadt, een extra voordeel: De CMY colour mixing! Naast het CMY systeem is de Viva CMY ook nog eens voorzien van 6 veelgebruikte extra kleuren die niet te maken zijn met een CMY systeem.
 
De spot is uitgevoerd met een 270W witte LED bron (7500K) met een operationele levensduur van 20.000 uur. Vervanging van de lamp zal dus niet nodig zijn tijdens de levensduur van het armatuur! Krachtig, duurzaam en een zeer laag energieverbruik!
 
Met de drie CMY vlaggen kunnen stralende en levendige kleuren gemaakt worden. Draaiende en statische gobo’s kunnen aan de krachtige bundel toegevoegd worden voor scherpe en heldere projecties of funky mid-air effecten.
 
De soepele zoomfunctie loopt van 8 tot 40 graden en kan met variabele frost tot een wash-achtig effect worden verzacht of tot een dynamische achtergrond projectie.
 
De minimale 8° zoom levert een heldere bundel op welke verkleind kan worden met een ultra-snelle iris tot een zeer smalle en strakke bundel.

Viva CMY heeft een snelle, acurate en vloeiende pan / tilt beweging en het voordeel van Robe’sproprietary EMS™ (Electronic Motion Stabilizer) technologie voor “spot-on” projecties. Alle ingrediënten voor een eigentijdse, zeer veelzijdig en zeer betaalbare lichtbron.
 
Controllux is in de Benelux exclusief importeur van ROBE producten.
Voor bestellingen of informatie kunt u contact opnemen met de Robe Specialisten bij Controllux.  Voor Nederland: 088 444 6 444 en voor België 013 480 600.