Robe's Halo maakt een geheel nieuwe en zeer enerverende LED pixel effect voor podium- en setverlichting mogelijk.

Vrijdag 30 september 2016
De Halo is een add-on, een cirkel van heldere micro-pixel RGB LED’s op een frame in het formaat van PAR 64 lampen. De Halo geeft een complee tnieuwe dimensie aan de klassieke PAR64, het geeft de PAR armaturen weer een nieuw leven. Een bestaande lichtset zal hiermee een totaal nieuwe look krijgen!
 
Talrijke effecten en looks kunnen worden opgeroepen op de DMX aanstuurbare Halo. De snelheid, kleuren fade-times kunnen gelijktijdig óf apart ingesteld worden, zodat het geheel er zeer dynamisch uitziet. Het programmeren werkt simpel en eenvoudig maar kan talrijke opvallende en subtiele effecten bewerkstelligen.
 
Het Halo systeem kan ook op losse lampen worden toegepast. Het systeem bestaat uit zes frames met LEDs en een 6-way data controller / driver met de vertrouwde scroller PSU afmeting.
 
Halo's kunnen ook stand-alone  worden gebruikt op losse armaturen, het apparaat is licht en flexibel genoeg om te worden gemonteerd in verschillende opstellingen. De standaard 4-pin XLR scroller connector kabels zijn bij vele verhuurbedrijven nog steeds onderdeel van de standaarduitrusting.
 
De Robe Halo onderstreept hiermee de intentie om op maat gemaakte en innovatieve niche producten in het assortiment te voeren naast de meer  bekende paradepaardjes
 
Controllux is in de Benelux exclusief importeur van ROBE producten.
Voor bestellingen of informatie kunt u contact opnemen met de Robe Specialisten bij Controllux.  Voor Nederland: 088 444 6 444 en voor België 013 480 600.