Ron Vogel Audio exclusieve dealer VUE Audiotechnik

Maandag 12 oktober 2015
Vanaf nu zijn de producten van VUE Audiotechnik ook in Nederland verkrijgbaar. Ron Vogel Audio heeft namelijk een exclusief dealerschap voor ons land verworven. Met gezamenlijk meer dan honderd jaar ervaring zijn de oprichters met de focus op vernieuwing sinds 2012 met VUE Audiotechnik gestart. Het bedrijf vormt al jaren het middelpunt van professionele audiosuccessen. Met vooruitziende luidsprekerontwerpen die de toon zetten in de hedendaagse geluidsindustrie, tot de ontwikkeling van de reuzen in de moderne geluidsversterking, wordt het werk van dit team door de gehele audiowereld gehoord.

Vanaf het begin, is VUE direct geaccepteerd en heeft gelijk al een enorme groei doorgemaakt. Als een relatieve nieuwe toevoeging aan de reeks luidspreker fabrikanten, ziet men VUE nu al als een leider in vernieuwing.VUE Audiotechnik voorziet het vlaggenschip de h-Class en al-Class speakers van hun meest geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen. Het hart van elk systeem van h-Class Full Range systeem bestaat uit een door VUE gepatenteerde compressie driver met een zeer zuiver klinkend Truextent beryllium diafragma. Beryllium levert een betere geluidsweergave dan conventionele materialen. Elke beryllium compressie driver is gekoppeld aan een even geavanceerde LF weergever. Om belastbaarheid te verhogen en compressie te verlagen, zijn alle weergevers in de h-Class full-range modellen van grote spoelen en zware magneten.

Alle h-Class en al-Class systemen bevatten de dezelfde DSP hardware en software, met fabrieksconfiguraties voor een verscheidenheid van toepassingen en combinaties. Network bediening en controlemogelijkheden zijn beschikbaar op standaard Ethernet gebaseerde protocollen en toegankelijk via de intuïtieve SystemVUE software. De h-klasse full-range en subwoofer producten zijn Dante compatibel.

Meer info via www.ronvogelaudio.com