Samenwerking BNN-VARA en CTM Production Music

Dinsdag 20 juni 2017
Omroep BNN-VARA en CTM Production Music zijn sinds vandaag een meerjarige samenwerking aangegaan. De omroep zal per direct voor haar uitgebreide programmering gebruik gaan maken van de muziek library van CTM Production Music. CTM Production Music is onderdeel van CTM Publishing en beschikt over een productie muziek catalogus van meer dan 500.000 titels en daarmee het grootste independent productie muziek bedrijf van de Benelux. Deze titels zijn toegankelijk middels een geavanceerd zoeksysteem met een zeer uitgebreide selectie aan muziekgenres.

“Wij zijn trots dat CTM Production Music gaat samenwerken met zo’n mooi en grensverleggend bedrijf als BNN-VARA” aldus MD Jitze De Raaff. Als grootste onafhankelijke uitgever van de Benelux zal CTM Production Music naast het aanbieden van de ruime catalogus aan BNN-VARA tevens zorg dragen voor het trainen en begeleiden van de editors en producenten die gebruik gaan maken van CTM Production Music. Op deze wijze kan iedereen zo efficiënt en doelgericht mogelijk te werk te gaan om altijd de beste combinatie te vinden tussen beeld en geluid.

CTM Production Music is ontstaan uit de samenwerking tussen Imagem Production Music en Dennis Music Publishers, de eerste production music library in Nederland. Door deze samenwerking ontstaat de grootste muziek catalogus van Nederland in combinatie met bijna 50 jaar ervaring in production music. Dennis Bosheck en Claire Niven zijn verantwoordelijk voor het day-to-day management van CTM Production Music.