Samenwerking Vogel's en Barco: videowall oplossingen voor UniSee

Vogel’s en Barco zijn vlak voor ISE 2018 een vruchtbare samenwerking aangegaan. De marktleider in AV bevestigingsoplossingen en de specialist in LCD videowallsystemen hebben hun krachten gebundeld, om kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen voor de Barco UniSee LCD videowallpanelen aan te kunnen bieden.


Tot voor kort konden de UniSee LCD panelen vanwege het unieke UniSee Mounting systeem alleen aan de wand worden bevestigd. Dankzij de speciale Vogel's interface adapters, die per mei in de UniSee verpakking worden meegeleverd, zijn de panelen compatibel met het Connect-it systeem van Vogel’s.

Het modulaire Connect-it systeem van Vogel’s biedt enorm veel bevestigingsmogelijkheden. De UniSee videowall kan vanaf nu hangend aan het plafond worden bevestigd, van vloer tot plafond, vast op de vloer of als vrijstaande oplossing. Installatie is snel en eenvoudig. Alle kwaliteitsproducten uit de Connect-it serie zijn TÜV5-gecertificeerd en voldoen aan strikte veiligheidseisen. Dankzij het ingebouwde kabeldoorvoersysteem worden kabels netjes weggewerkt.

De 55” Barco UniSee video wall panelen tonen een uitmuntende beeldkwaliteit en worden gekenmerkt door het unieke UniSee Mounting systeem, wat door middel van zwaartekracht de panelen geheel naadloos uitlijnt. De panelen kunnen erg eenvoudig geserviced worden, ook wanneer deze aan het Connect-it systeem zijn bevestigd. De Barco UniSee panelen in combinatie met Vogel’s Connect-it vormen een perfecte videowall installatie in elke ruimte.

 

Wed, 21-March-2018 01:00