Sennheiser introduceert nieuwe lichtgewicht hoofdmicrofoon

Dinsdag 23 juni 2015
Sennheiser introduceert de lichtgewicht SL Headmic 1 hoofdmicrofoon. Met de SL Headmic 1 worden spraak en vocalen in hun volledige frequentie en bereik verzonden, terwijl het slanke, elegante ontwerp ervoor zorgt dat het onopvallend kan worden gedragen. Het metalen frame is zeer robuust en weegt slechts 7 gram, wat de hoofdmicrofoon ideaal maakt voor besprekingen, presentaties, live shows en televisieoptredens.
 
De hoogwaardige condensatormicrofoon van de SL Headmic 1 maakt gebruik van de capsule van een Sennheiser MKE 1 microfoon en biedt hierdoor uitstekende spraakkwaliteit en spraakverstaanbaarheid. De set bevat daarnaast een windkap met een frequentiebereikdop voor het versterken van hoge tonen. De hoofdmicrofoon wordt geleverd met een 3,5 mm jack plug kabel die aangesloten wordt op een bodypack zender, zoals die van de Sennheiser Evolution-serie.
 
Het metalen frame van de SL Headmic 1 kan worden aangepast aan de vorm van het hoofd en gezicht. Bovendien kan de  microfoonarm zowel links als rechts worden gedragen. Door het modulaire ontwerp zijn alle onderdelen van de SL Headmic 1 gemakkelijk te vervangen. De SL Headmic 1 is vanaf vandaag verkrijgbaar in zwart of beige voor € 499,- excl. btw.