Shure ANIUSB-MATRIX en ANI22 audionetwerkinterfaces nu leverbaar

Shure maakt vandaag bekend dat zijn twee nieuwste audio­netwerk­interfaces, de ANIUSB-MATRIX en de ANI22, vanaf nu leverbaar zijn. Deze audio­netwerk­interfaces zijn speciaal ontworpen voor de premium AV-conferentiemicrofoons van Shure, en werden voor het eerst getoond op de vakbeurs Integrated Systems Europe (ISE) 2017 in Amsterdam.


De ANIUSB-MATRIX en de ANI22 zijn heel eenvoudig te koppelen aan Microflex® Advance en Microflex® Wireless systemen van Shure, en in bestaande AV/IT-infrastructuren te integreren. Deze hoogwaardige audio-oplossing van Shure sluit perfect aan bij audio- en videoconferentiesystemen voor kleine en middelgrote vergaderruimten. ANIUSB-MATRIX koppelt via Dante tot vier Microflex Advance of Microflex Wireless microfoonkanalen aan bestaande audio- of videoconferentiesystemen, of via USB en analoge ingangen aan een soft-codec op de computer. Op deze manier zijn hoogwaardige microfoons heel makkelijk te combineren met een AV-conferentiecodec met acoustic echo cancellation bijvoorbeeld.

De ANI22 is leverbaar met XLR- of blokaansluitingen, koppelt twee line- of microfoonsignalen aan een Dante-netwerk en maakt gebruikersvriendelijk audiokanaalbeheer en browsergebaseerde bediening op afstand mogelijk. De ANI22 is een compact apparaat dat ook makkelijk zonder rack is te gebruiken, en dankzij Power-over-Ethernet (PoE) vereist hij geen externe netvoeding.
Ga voor meer informatie over ANIUSB-MATRIX en de ANI22 naar www.shure.nl

Mon, 11-September-2017 10:07