Terug naar home

Stagefreaks: nieuwe voorbedrukte en bredere controletape

Wed, 07-June-2017 14:14 |


Controletape is bijna onmisbaar voor mensen die werken in de evenementenbranche, waaronder technici, riggers, tourende techneuten en collega’s van het magazijn of technische dienst. Denk aan het afplakken van dozen en flightcases voor de opbouw en afbouw van evenementen. Er bestaan diverse voorbedrukte varianten, waaonder ‘Checked’ of ‘Defect’ tape. Daar zijn nu nieuwe voorbedrukte varianten bij gekomen ‘Spare’ en ‘Incomplete’, inclusief een extra brede versie met een groter schrijfvlak van 50 mm.

Nieuwe tape na marktonderzoek
Het bedrijf Stagefreaks, leverancier van professionele stage & podiumuitrusting, kreeg steeds vaker opmerkingen over het beperkte schrijfvlak van de controletapes. Na uitgebreider marktonderzoek kwamen ze er ook achter dat er behoefte was aan andere voorbedrukte versies van de tape. De oplossing: twee niewe voorbedrukte soorten controletape: ‘Spare’ en ‘Incomplete’ en een bredere variant van 50 mm die makkelijker te beschrijven is.

Extra breed (50mm)
Er is nu dus een extra brede variant controletape met een mooi groot schrijfvlak. Ideaal om een boodschap kwijt te kunnen voor collega’s of om iets belangrijks te onthouden voor de volgende keer dat men de materialen gebruikt. Daarbij is het handig om gebruik te maken van een goede marker waarvan de inkt snel opdroogt en niet gaat vlekken.

Geen lijmresten
Het is natuurlijk belangrijk dat de tape geen lijmresten achterlaat, maar met warm weer zou dit alsnog kunnen voorkomen. Mocht dit zo zijn dan kunnen deze eenvoudig verwijderd worden met bijvoorbeeld een stickerverwijderaar of label cleaner.
Al met al weer een goede en nuttige uitbreiding van het assortiment aan producten voor de evenementenbranche, verkrijgbaar via www.stagefreaks.nl