TSE Imaging op AV Festival - stand B06

Donderdag 18 mei 2017
TSE Imaging is een gerenommeerde Europese importeur met een lange staat van dienst in de fotografische markt. TSE heeft sterke merken in het assortiment en een aantal daarvan voert producten voor de audiovisuele markt. Objectieffabrikant Tokina levert uitmuntende Primes en (super)wide zoomlenzen voor de meest gangbare vattingen. In de fotografiemarkt is Tokina een zeer gerenommeerde speler, in de cine-markt een nieuwe toetreder.

Tokina’s objectieven zijn bekend om hun goede mechanische constructie en vaak ongeëvenaarde optische prestaties. Voor broadcast en cinema betekent dit: parfocale objectieven met hoge gelijkblijvende lichtsterkte en geen breathing en image shift.
Met haar kennis van optiek, lichtbreking en coatings ontwikkelde Tokina een extreem neutraal werkende reeks grijsfilter IR ND van 0.3 tot 3.0. Dankzij de coatings ontstaat in de schaduwpartijen geen infrarood-vervuiling en is veel minder kleurcorrectie in de postproductie nodig.

Hoya is het zustermerk van Tokina, maar dan wel de grote zus. Het is ’s werelds grootste fabrikant van optische producten met een grote divisie voor oogoptiek en instrumenten voor medische toepassing. De fotografische divisie profiteert van de Research & Development kracht van het concern. Een van de opbrengsten daarvan is de Nano-filterreeks, waar dankzij de bijzonder coatingtechniek nauwelijks vuil of vet aan blijft zitten, maar die door hun hardheid ook probleemloos in barre omstandigheden gebruikt kunnen worden.

Op het AVFestival kunt u tevens uw eigen filters op de Hoya Optical Testing Facility laten doormeten op transmissie en kleur.
Ledgo is een sterk opkomend merk met een 100% eigen ontwikkeling en productie van geavanceerde ledlampen. Op de stand kunt u het assortiment led-spotlights beproeven, het merendeel waarvan passief gekoeld is, terwijl ze toch hanteerbaar blijven. Fraaie en zeer duurzame COB-led-armaturen, voorzien van alle wenselijk elektronica, zoals een op de smartphone te gebruiken remote control.
Tevens toont Ledgo een waterdicht en flexibel (oprolbaar zelfs) ledpaneel, traploos regelbaar in helderheid en kleur van 3200 tot 5600K.

Sirui is een jong statievenmerk dat in Europa inmiddels alle gevestigde merken achter zich aan het laten is. Dankzij goed luisteren naar de gebruikers en snelle, maar compromisloze productontwikkeling, komt Sirui met zeer goed afgewerkte producten, die volledig aan het gebruiksdoel van de professional beantwoorden. Zoals de op de AV-markt afgestemde BCT statieven en BCH instelbare videokoppen. Bijzonder vermeldenswaardig is de VSK (Video Survival Kit), een modulair unit in één draagtas, met slimme componenten die gecombineerd kunnen worden tot een dolly of cage.

FXLion is een accufabrikant die naast een reeks gunstig geprijsde V-lock accu’s, ook excelleert met een ecosysteem van kabels en adapters. De accu’s zijn uitgerust met D-tap en penconnectoren. Ze kunnen daarom naar keuze worden opgeladen met een snoerlader of een laadstation. En dankzij de USB connector kan een FXLion accu ook alles voeden wat op USB aangesloten kan worden.

Bijzonder vermeldenswaardig is het nieuwe model BPM98, een van de lichtste en meest compacte V-lock accu’s ooit.