Vacature: Rolight zoek verkoper buitendienst

Woensdag 3 februari 2016
ROLIGHT is een toonaangevende handelsonderneming op het gebied van professionele verlichtingsapparatuur. Haar klanten zijn o.a. theaters, TV studio’s, verhuurbedrijven, scholen en musea. Rolight behoort met haar 20 vaste medewerkers tot de top van deze markt. 

Ter ondersteuning van ons verkoopteam is Rolight op zoek naar een: Verkoper buitendienst (M/V)

Jouw taken:
Als buitendienst verkoper onderhoud jij contact met bestaande en potentiële klanten én adviseer je deze klanten bij hun aankopen. Je bent bekend met ons verkooppakket en kunt de kwaliteiten van onze producten benoemen. Zodra het eerste contact gelegd is neemt de binnendienst de werkzaamheden over.
In dit geval krijg jij een bijzondere hoofdtaak: het promoten van onze nieuwe importlijn movingheads van het merk PR Lighting. Het geven van demo’s bij verhuurders en theaters is daardoor eenbelangrijk deel van jouw werk.

Wat zoeken wij:
Wij zoeken een verkoper die ervaring heeft als operator. Je bent goed in staat om een lichtstuurtafel te bedienen en hebt kennis van onze markt en de markt van movingheads in het bijzonder. Jij wilt alles weten van de eigenschappen van deze armaturen en kunt de kenmerken van de verschillende soorten goed benoemen. Je hebt daarom interesse om je te verdiepen in technologie.

Wat bieden wij:
Naast het feit dat wij een stuk eigen initiatief en zelfstudie verwachten zal je terdege begeleid worden in ons vakgebied. Het bezoeken van onze leveranciers en het volgen van workshops is daarbij een vanzelfsprekendheid. Je wordt uiteraard ondersteund door onze verkoopafdeling binnendienst voor het maken van offertes en overige backoffice afhandeling.

Functie-eisen:
Je bent commercieel gedreven en kunt zelfstandig werken. Je hebt ervaring in onze lichtwereld en kent deze bedrijven uit ervaring. Je hebt een opleiding gevolgd op minimaal MBO+ niveau en beschikt over een gedegen kennis van de Engelse taal. Technisch inzicht, analytisch en strategisch denken zijn eigenschappen waarover jij beschikt.

Reageren:
Wilt je werken in een wereld waarin de show altijd doorgaat?
Vul dan het formulier in op www.rolight.nl/vacatures