Verhuizing Heuvelman Sound & Vision B.V.

Maandag 21 november 2016
Als gevolg van de aanhoudende groei van de organisatie gaat AV-dienstverlener Heuvelman Sound & Vision B.V.  medio 2017 verhuizen naar IJsselstein. Na een uitgebreide marktoriëntatie heeft de organisatie haar oog laten vallen op een prachtige locatie aan de Archimedesstraat in de Utrechtse gemeente. De nieuwe huisvesting van Heuvelman is gelegen op een steenworp afstand van Utrecht en vlak bij de snelweg A2.
 

Nieuwe hoofdkantoor
Door de groei van Heuvelman op zowel verhuur evenals verkoop waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe locatie. Het nieuwe pand beslaat meer dan 4.000 m². Daadwerkelijk uniek gaat de nieuwe experience room  van meer dan 450 m² worden waar we onze opdrachtgevers kunnen inspireren op het gebied van de nieuwe technieken en concepten op gebied van audio, video en licht. Vanaf mei 2017 zal het kantoor volledig naar onze wensen worden verbouwd en de daadwerkelijke verhuizing staat gepland voor medio augustus 2017. 
 
Over Heuvelman
Heuvelman Sound & Vision B.V. voorziet de business-to-business markt al bijna 50 jaar van professionele audiovisuele dienstverlening. Als leverancier van totaaloplossingen voert onze organisatie projecten uit voor het (internationale) bedrijfsleven, hotellerie, evenementenlocaties, overheid en onderwijs. Heuvelman is actief op alle trajecten van de AV-dienstverlening: verhuur, verkoop, lease, installatie en onderhoud, maar ook advisering en content creatie. Naast het hoofdkantoor heeft de organisatie vestigingen in Amsterdam, Zoeterwoude en Eindhoven van waaruit we projecten uitvoeren in heel Europa.
 
Collega’s gezocht
Vanwege onze uitbreiding zijn we voor diverse functies op zoek naar nieuwe medewerkers. Het betreft hier zowel functies voor op het hoofdkantoor, de nevenvestigingen en de buitendienst. In het bijzonder zoeken wij senior en detachering technici. Mocht je graag ons team komen versterken en een belangrijke bijdrage willen leveren aan de verdere groei van onze organisatie kijk dan op onze website voor de actuele vacatures waaronder diverse stageplaatsen.