Vogel's 6000-serie: supersterke muurbeugels

Maandag 20 februari 2017
Vogel’s Professional heeft met de introductie van de 6000-serie muurbeugels tijdens ISE 2017 een nieuwe norm gezet. Professionele displays tot 120 inch en maximaal 165 kg zwaar worden door middel van deze oerdegelijke beugels stevig aan de muur bevestigd.
De muurbeugels zijn in het Vogel’s lab uitgebreid getest op kwaliteit en installatiegemak. De beugels zijn TüV-5 gecertificeerd voor maximale veiligheid, wat betekent dat ze getest zijn tot 5x het gespecificeerde gewicht.

Ze beschikken over zelf-centrerende schroeven en een handige servicepositie, waarbij het display veilig aan de wand blijft hangen tijdens installatie en onderhoud. De post-installation levelling functie maakt het mogelijk om het display na installatie perfect uit te lijnen. Ook zijn alle wandsteunen uit de 6000-serie voorzien van een uniek geïntegreerd slot, waardoor diefstal vertraagd wordt.
 
De serie omvat zowel vlakke als kantelbare muurbeugels. De supersterke beugels zijn gemaakt van robuuste materialen en toch elegant. Vogel’s biedt op de complete 6000-serie 5 jaar kwaliteitsgarantie.
 
Productfilm: https://youtu.be/IKhlZ3IOOhM
Installatiefilm: https://youtu.be/vaBF6Z89D-o
 
Voor meer productinformatie: www.vogels.com/lab