Vogel's gemotoriseerde display-lift tilt scherm naar hoger niveau

Dinsdag 10 oktober 2017
Onderwijsinstellingen, conferentiecentra en bedrijven moderniseren in snel tempo hun leslokalen, trainings- en vergaderruimtes. Schoolborden en whiteboards worden vervangen door interactieve, multifunctionele displays om een boeiende en inspirerende omgeving te creëren. De nieuwe gemotoriseerde display-lift van Vogel’s tilt grote, interactieve schermen tot 120 kg moeiteloos naar een hoger niveau.

De slanke lift is over 600 mm in hoogte verstelbaar middels een bedrade afstandsbediening en kan rechtstreeks op de vloer of vrijstaand op vloerplaat PFF 7025 of trolleyframe PFT 8525 worden gemonteerd. Alle gebruikers kunnen interactief met de content op het scherm werken, of het nu kinderen op een basisschool of leden van de Raad van Bestuur zijn.

Display-lift PFFE 7131 heeft een compacte interface met geïntegreerde opbergruimte, waarin bijvoorbeeld een micro PC geplaatst kan worden. De opbergruimte is voorzien van een slot. Ook de control box is volledig geïntegreerd in de lift. De interface platen, display strips en camera/speakerhouder uit de Connect-it serie passen op de display-lift. Met een optionele beugel kan de vaste vloeroplossing aan de wand geborgd worden voor extra stabiliteit. De degelijke display-lift voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is TÜV-gecertificeerd.