Vogel's introduceert Connect-it wandoplossing

Woensdag 24 juni 2015
Naast de inmiddels welbekende plafondsteunen en vloeroplossingen uit de Connect-it serie, introduceert Vogel’s Professional dit jaar Connect-it wand. Met het modulaire Connect-it wandsysteem kan eenvoudig een video wall-oplossing worden gecreëerd in vrijwel elke opstelling. De nieuwe serie is speciaal ontworpen voor professionele displays. De modulaire video wall-oplossing bestaat uit een of meerdere PFB-interfaceplaten en een set 3D instelbare strips per display.

De nieuwe display strips zijn volledig instelbaar: de kantelhoek, de diepte en de horizontale positie zijn nauwkeurig te bepalen. Dankzij deze fijnafstelling wordt een perfecte video wall gecreëerd die naadloos aansluit. De 3D display strips zijn voorzien van een vergrendelfunctie ter voorkoming van horizontale verschuiving. Dankzij de servicepositie die in de strips zit ingebouwd, zijn de displays makkelijk toegankelijk aan de achterzijde en kunnen deze eenvoudig vervangen worden. Door plaatsing van het optionele hangslot door de uitsparing in de strips wordt verwijdering door onbevoegden tegengegaan.

De wandplaten zijn in verschillende lengtematen leverbaar in de kleuren zwart en zilver. De 3D strips zijn leverbaar met verticale montagemaat (VESA) 400 en 800 mm. Hiermee kunnen displays vanaf 40 inch in landscape of portrait positie bevestigd worden. Speciaal voor displays die boven ooghoogte worden opgehangen, is een Z-profiel verkrijgbaar. Door het Z-profiel tussen het display en de 3D strips te bevestigen, ontstaat een vaste kantelhoek van 8°. Dit is ideaal voor de bevestiging van bijvoorbeeld digitale menuborden op één rij.