Vogel's Professional op ISE 2018

Vogel’s Professional, specialist in professionele bevestigingsoplossingen voor displays, projectoren, tablets en monitoren, is van 6 t/m 9 februari aanwezig op ISE 2018. Tijdens de grootste AV-vakbeurs van Europa worden diverse professionele oplossingen getoond op de Vogel’s beursstand (Hal 1, M30).De eyecatcher op de Vogel’s stand is de universele indoor LED video wall oplossing, die het bedrijf afgelopen jaar heeft ontwikkeld. Van deze mooie uitbreiding van de Connect-it serie worden verschillende wand- en vloertoepassingen getoond. Tevens laat het bedrijf vrijstaande, verrijdbare en vaste video wall vloeroplossingen zien voor LCD schermen. Ook deze maken deel uit van de modulaire Connect-it serie.

Op het gebied van muurbeugels is de 4000-serie geheel vernieuwd. De muurplaat van deze professionele steunen beschikt over een handige horizontal levelling functie en kan eenvoudig aan de muur verankerd worden met het bijgeleverde Fischer bevestigingsmateriaal. De vlakke en kantelbare wandsteunen uit de 4000-serie zijn allen voorzien van een vergrendelfunctie, waardoor diefstal wordt vertraagd.

Ook de nieuwe serie projectorliften, die recentelijk aan het assortiment van Vogel’s is toegevoegd, is in de RAI te zien. De serie omvat vier liften met een verschillend bereik, voor kleine en grote projectoren tot 70 kg. Installatie van de lichtgewicht en solide liften is erg eenvoudig.

Tot slot zijn touch table PFTE 7121, gemotoriseerde display-lift PFFE 7131 en de vernieuwde vloer- en tafelstandaard voor de
TabLock® te zien op de Vogel’s stand. Uiteraard ontbreken ook de supersterke wandsteunen uit de 6000-serie niet.
Genoeg redenen om de beursstand van Vogel’s Professional te bezoeken in hal 1, standnummer M30.

Thu, 11-January-2018 09:29