XL Video lanceert nieuwe website

Donderdag 11 september 2014
XL Video stelt met veel enthousiasme haar nieuwe, meertalige en internationale website voor.Beachhead, een internetbureau uit Eindhoven, heeft de afgelopen maanden, volledig in lijn met de groepsstrategie van XL Video, de nieuwe site ontwikkeld. Een team waarin alle XL Video kantoren wereldwijd vertegenwoordigd waren, heeft input geleverd voor hoe de website er moest uitzien, en een van de hoofdvereisten hierbij was dat het design van de site ook op mobiele toestellen volledig tot zijn recht moest komen. Dit omwille van de groeiende vraag van websitebezoekers om altijd en overal een positieve online ervaring te hebben, of het nu op een smartphone, computer of tablet is.
 
De nieuwe website van XL Video is zo ontworpen dat klanten er makkelijk een video-oplossing kunnen vinden voor hun marktsegment, maar biedt tegelijk een bron aan gedetailleerde informatie voor producers en technici over de technologieën die XL gebruikt.De nieuwe site is meertalig, met versies in het Engels, Frans, Duits, Nederlands/Vlaams, en, voor het eerst, Chinees. Dat er nu ook een Chinese versie bestaat van de website, zal de verhuur van video-oplossingen door XL Video aan de Aziatische en Chinese markt ondersteunen.
 
Lucas Covers, CEO van de XL Video groep zegt: “Omdat een groot aandeel van het wereldwijde web-verkeer tegenwoordig via mobiele toestellen verloopt, wilden wij er zeker van zijn dat de bezoekers van onze site een positieve surfervaring zouden hebben, of ze nu op kantoor achter een computer zitten, of op een event zijn en een smartphone gebruiken. Wij zijn ervan overtuigd dat de website het beste van ons werk toont, en door het gebruiksgemak wordt het voor bezoekers heel eenvoudig om ons te contacteren met hun vragen."
 
XL Video’s nieuwe website vind je hier: http://www.xlvideo.com