Gerrit Schottert treedt toe tot Chauvet Team

Chauvet houdt gelijke tred met de steeds toenemende vraag naar haar producten in de Benelux en heeft de hoog aangeschreven verlichtingsspecialist Gerrit Schottert benoemd als Senior Business Development Manager voor Nederland. Schottert werkt vanuit het kantoor van het bedrijf in België en is verantwoordelijk voor de lijn CHAUVET Professional. Bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden bij Chauvet zal Schottert putten uit meer dan 25 jaar ervaring in de entertainmentverlichtingsindustrie. Hij is nu overgekomen van Livingprojects. 

"Gerrit heeft een indrukwekkend track record opgebouwd, niet alleen vanwege zijn scherpe kennis van verlichting, maar ook vanwege zijn toewijding aan klantenservice", zegt Stéphane Gressier, International Sales Director van Chauvet. “Verhuurbedrijven, ontwerpers en anderen op de Nederlandse markt zijn zeer bekend met de inzet van Gerrit om zijn klanten gelukkig te maken. We zijn verheugd hem in ons team te hebben en zijn ervan overtuigd dat hij waardevolle bijdragen zal leveren aan onze voortdurende groei. ”

Van zijn kant anticipeert Schottert ook gretig op de kansen die Chauvet te bieden heeft. “Ik ben erg onder de indruk van het uitgebreide en veelzijdige assortiment producten van Chauvet, maar vooral van het familiegevoel binnen de organisatie. Iedereen hier is 100% toegewijd aan entertainmentverlichting. Het brede assortiment en de kwaliteit van Chauvet Professional-producten zullen zeker in Nederland worden omarmd. ”
 

Mon, 18-November-2019 16:16

Algemene voorwaarden | privacy statement