Vogel's pop-out videowall oplossingen

De pop-out modules van Vogel’s Professional zijn speciaal ontwikkeld voor de bevestiging van videowalls in de retail, hospitality branche en corporate omgeving. Video walls zijn echte blikvangers en worden steeds vaker toegepast. Het grote voordeel van een pop-out videowall boven een vaste videowall is dat de achterzijde van elk display – dankzij het geveerde pop-out mechanisme – makkelijk toegankelijk is voor service en onderhoud. Ook zijn de pop-out systemen ideaal voor de plaatsing van een of meerdere displays in een nis. Door de vele instelmogelijkheden wordt de videowall snel en perfect waterpas geïnstalleerd.

Er zijn twee types verkrijgbaar: een robuuste pop-out module welke geschikt is voor displays van 37-65 inch tot een gewicht van 72 kg. en een superplatte module diegeschikt is tot 45 kg. De inbouwdiepte van deze laatstgenoemde is slechts 50 mm. Zowel voor schermen in landscape als portrait positie is een pop-out module leverbaar.

Echt een unieke video wall crëeren? Dankzij een speciale kanteladapter wordt de robuuste portrait pop-out module in een hoek van maximaal 45 graden geplaatst. Dit zorgt voor een visueel spektakel. De pop-out functie blijft hierbij gehandhaafd. 

vogels.com/professional
 

Wed, 14-August-2019 14:55

Algemene voorwaarden | privacy statement