AED group wordt Master Distributeur van NEXT Truss

NEXT Truss en AED group slaan de handen ineen. AED group werd vandaag aangesteld als nieuwe Europese Master Distributeur van het volledige NEXT Truss-gamma. De AV Business Tools van AED group bieden totaaloplossingen voor de audiovisuele industrie. Professionals kunnen voortaan producten van NEXT direct aankopen, huren of leasen. De scherpe prijs en een snelle levering uit stock van NEXT producten zijn daarbij zeer grote troeven, zeker in combinatie met de onklopbare kortingsstructuur voor professionals die gealigneerd wordt met de verhuurafdeling. Naast de populaire 30cm en 40cm truss, biedt NEXT ook rechthoekige (36/100) en 52 cm-truss, grondsteunen, towers en podiumdecks.

Glenn Roggeman, CEO van AED group: “Gedurende 30 jaar hebben we de standaard gezet voor de sector in een loyaal partnership met een vooraanstaand merk. Recente ontwikkelingen aldaar hebben echter gezorgd voor onvoldoende garanties over hun merkvisie, organisatiestructuur, distributiepolitiek, productiecapaciteit en leveringstermijnen. Daarom slaan we deze nieuwe weg in om met NEXT verder te bouwen aan een succesvolle toekomst. We geloven sterk in dit nieuwe merk, de transparante waarden en de doordachte visie. NEXT Truss garandeert aan onze bestaande klanten hoogwaardige en 100% compatibele producten. De recent gelanceerde Luxibel truss en decks zullen geïncorporeerd worden in NEXT. AED Rent legt een indrukwekkende stock aan voor de verhuur.”

Producten van NEXT Truss zijn van Europese topkwaliteit. Gecertificeerde lassers gebruiken tijdens het productieproces enkel de allerbeste aluminiumlegeringen. Uiteraard voldoet het complete gamma aan alle huidige reglementeringen en veiligheidsvoorschriften. Martin Kuyper, CEO van de Eurotruss Group, voeg toe: “NEXT Truss staat voor kwalitatieve producten, competitieve prijzen, ervaren en betrouwbaar personeel, snelle levertijden en goed onderhouden relaties binnen de sector. We zijn erg blij met deze uitbreiding van de Eurotruss Group en met AED group als Europese hoofdverdeler van NEXT.”

Ralph Stockley, CEO van NEXT Truss, besluit: “We zijn zeer opgetogen over deze nieuwe samenwerking. AED group biedt dé ideale combinatie van materiaalverhuur en -verkoop. Nu AED group Europese master distributeur wordt, krijgen onze klanten toegang tot onze producten in vele landen. Ik heb in het verleden reeds lang professioneel met AED group samengewerkt in een trouw partnership. Ik ben er dan ook 100% van overtuigd dat zij de ideale partner zijn om NEXT uit te bouwen tot een sterk merk in de pro AV-markt.”

AED group wordt exclusief verdeler van NEXT Truss in de Benelux, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje en Turkije. In Duitsland worden AED group en Eurotruss GmbH exclusieve co-distributeurs.

Meer weten? Bezoek dan de website van NEXT www.next-truss.com.

Wed, 05-February-2020 20:20

Algemene voorwaarden | privacy statement